Echoes Of Pink Floyd
Domingo 21 de Octubre
21.10.2018

Echoes Of Pink Floyd

Horario de show: 18:30 h.
/ Horario puertas: 18 h.
Taquilla: 12€
/ Anticipadas: 10€
La Nau: C/Àlaba 30, 08008, Barcelona - Ver mapa
Echoes Of Pink Floyd

Echoes of Pink Floyd és una banda tribut a Pink Floyd localitzada a Barcelona ciutat, formada a l’any 2016. Amb un repertori de temes llegendaris com Shine On You Crazy Diamond, Wish You Were Here, Time, Another Brick In The Wall, Comfortably Numb, Echoes, Money i molts d’altres, busca la fidelitat tant en l’execució com en el so dels àlbums originals que van fer grans a Pink Floyd.

Banda de vuit membres que arriben a utilitzar fins a dotze instruments a l’escenari, van acompanyats d’espectacle visual amb llums, fum, làsers i efectes de so.
A finals de 2015, i provinents de diferents formacions vinculades al rock o al blues, es forma la banda base amb cinc músics tan professionals com semi-professionals, tots fans i seguidors de la banda britànica Pink Floyd.

Pink Floyd va ser una banda creada l’any 1966 considerada una de les bandes més influents de la història del rock. Amb 15 àlbums d’estudi i 4 en directe, tenen l’honor de tenir en el ‘Dark Side of the Moon’ l‘àlbum que més temps ha estat a les llistes dels més venuts de la història, amb més de 45 milions de còpies. Encara ara Pink Floyd te multitud de fans que escolten els seus àlbums. Alguns potser ja els han vist en directe i altres potser mai. Per tots ells Echoes of Pink Floyd vol oferir el seu treball amb un reproducció fidel de les versions originals d’aquells àlbums.”