Martes 30 de Abril
30.04.2019

Xarxa + A Kontra Korrent + PD Four-Killes

Horario de show: 21:30 h.
/ Horario puertas: 21:00 h.
Taquilla: 10€
/ Anticipadas: 8€
La Nau: C/Àlaba 30, 08008, Barcelona - Ver mapa
Galería de fotos

El grup Xarxa ha triat La Nau com a espai per presentar el seu primer disc de llarga durada, La vida i el foc (Runaway, 2019), deu cançons que canten “l’alegria col·lectiva davant l’angoixa i la soledat”. Xarxa renova el seu compromís amb el rock i el mestissatge, combinats amb el folk i el so mediterrani. Xarxa es retroba amb el públic barceloní que ja coneix de cites anteriors a la sala Apolo o a l’escenari de laTelecogresca.
https://www.facebook.com/xarxagrup/

A Kontra Korrent és un grup lleidatà que combina diferents estils com l’ska, el punk i el rock aportant una visió reivindicativa i esperançadora a la realitat que els envolta. El seu repertori és de versions i cançons pròpies, i presentaran en el seu primer concert a Barcelona el seu nou EP L’Espurna (Autoeditat, 2019), un treball d’estudi carregat de contundència tant pel que fa a les lletres com a la producció musical.
https://www.facebook.com/AKontraKorrent/

PD Four-Killes són els punxadiscs de referència de l’Alt Maresme: quatre quilles que fan ballar amb els millors temazos de la història de la música. Aquest cop porten la gira “Petardeo o Barbàrie Tour” a Barcelona amb un show únic que no deixarà ningú indiferent.

ENTRADES:
Punt de venda: Partisano BCN (Carrer de les Sitges, 8, 08001 Barcelona. T: 934 12 13 53)
Online: https://entradium.com/ca/events/xarxa-a-kontra-korrent-pd-four-killes-a-la-nau-bcn