AIALA - Cruïlla de tardor
Divendres 25 de Octubre
25.10.2019

Aiala

Cruïlla de Tardor

Concert: 21:30 h.
/ Portes: 21:00 h.
Gènere: R&B, urban
Taquilla: 14€
/ Anticipades: 11€
La Nau: C/Àlaba 30, 08008, Barcelona - Veure mapa
AIALA - Cruïlla de tardor

L’ORIGEN D’UN NOU UNIVERS
Jara Aiala i Isaïes Albert. Pot ser que els seus noms no et resultin familiars. Només tenen 22 i 26 anys i el seu projecte com a duo, Aiala, té molt poc temps de vida. Però, tot i així, persegueixen un objectiu extremadament ambiciós: volen crear el seu propi univers musical. Un univers on imatge i música vagin de la mà. Els dos artistes es van conèixer a una escola de música i, al 2017, van començar a fer versions a ritme de jazz, blues, soul i rock. No va ser fins fa un any que van decidir llençar-se a fer temes propis, conservant un fort arrelament en la música negra.

I, el 25 d’octubre, Aiala arriba al Cruïlla de Tardor per presentar el seu primer disc, que es publicarà al setembre com una culminació del seu univers personal.

De moment, amb el seus tres primers singles, ja hem pogut fer una petita ullada a aquest univers visual. Aiala associa cada cançó amb un planeta o satèl·lit diferent, representats amb les il·lustracions de Carlos Undergroove. ‘In trouble’ està vinculada amb un Júpiter rosat, ‘Red temple’ amb una Lluna vermella i ‘Listen’ amb un Saturn blau. A més, els seus videoclips conserven una forta vinculació amb cadascun d’aquests colors.

Aiala presenta un so modern, que reinventa la música negra per adaptar-la a les tendències actuals sense perdre la seva essència més clàssica.