Chris Garneau
Dimarts 04 de Desembre
04.12.2018

Chris Garneau with Special Guests Eduard Escoffet & Emily Ritz

Concert: 21 h.
/ Portes: 20 h.
Gènere: Psychedelic Dream Pop
Promotor: Michael Hart
Taquilla: 15€
/ Anticipades: 12€
La Nau: C/Àlaba 30, 08008, Barcelona - Veure mapa
Galeria de fotos
Chris Garneau

CHRIS GARNEAU
La Belleza Dolorosa ― El País

Aquest any Chris Garneau iniciarà una gira mundial pel promocionar el seu nou àlbum, Yours, amb tota la seva banda. No sabíem res de l’enigmàtic cantant i compositor des de Winter Games, una obra de 2013, nostàlgica i extremadament personal, que va escriure a les pastures gelades i els conreus abandonats d’una granja de l’estat de Nova York.

Yours és l’obra més rodona que ha fet fins ara: la d’un artista que pren les regnes i ens fa entrar en el seu món amb la potència d’un volcà en erupoció. En aquest àlbum, produït a Lió amb Maxime Vavasseur y Benoit Bel, el folk serè de Garneau es desenvolupa en una varietat de tons, amb matisos d’un dream pop amb fusions psicodèliques, que reflecteixen el nomadisme del seu autor. El resultat és un so ric però diàfan, un recull de cançons sorprenent d’un artista peculiar al punt màxim de la seva força creativa. Yours es publicarà el 9 de novembre.

www.chrisgarneau.com

EDUARD ESCOFFET
Poeta i agitador cultural. Ha practicat diversos vessants de la poesia (poesia visual, escrita, instal·lació, poesia oral, acció poètica), tot i que el seu treball se centra en la poesia sonora i el recital en directe. A banda de la seva activitat en l’escena contracultural barcelonina, ha presentat el seu treball en festivals i programacions de poesia arreu d’Europa, a la Xina, Sud-àfrica, els Estats Units i diversos països de l’Amèrica Llatina.
És cofundador del col·lectiu projectes poètics sense títol – propost.org (1996-2016). Va ser codirector de Barcelona Poesia (Festival Internacional de Poesia de Barcelona) entre el 2010 i el 2012 i va dirigir el festival de pràctiques poètiques actuals PROPOSTA al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (2000-2004). En paral·lel, també ha treballat com a assessor en polítiques culturals.
Ha publicat els llibres de poesia Gaire (Pagès, 2012), El terra i el cel (LaBreu, 2013) i Menys i tot (LaBreu, 2017), i el llibre d’artista Estramps amb Evru (2011). Amb la banda d’electrònica Bradien, amb la qual va col·laborar entre 2009 i 2016, va publicar els discos Pols (spa.RK, 2012) i Escala (spa.RK, 2015). Va ser també comissari, amb Eugeni Bonet, del cicle de cinema Pròximament en aquesta pantalla sobre cinema lletrista al MACBA (2005). És coautor de les obres de teatre ¡Wamba va! (amb Gerard Altaió, Josep Pedrals i Martí Sales, 2005), Puaj./Ecs. (amb G. Altaió i J. Pedrals, 2005) i La Belbel Underground (amb Carles Hac Mor i G. Altaió, 2006).

www.propost.org/escoffet

EMILY RITZ
Després de viure durant nou anys al nord de Califòrnia i desenvolupar el seu so en bandes como Yesway i Honeycomb, Emily Ritz va tornar a casa, al nord de l’estat de Nova York, i va començar a actuar amb el seu propi nom. La darrera primavera va publicar el seu primer àlbum en solitari, Pattern Recess, al qual va seguir una gira de dos mesos pels Estats Units. La portada de Pattern Recess i el videoclip de «Take It Back» van anar a càrrec de la fotògrafa resident a Barcelona Camila Falquez. Ritz acaba de gravar el seu proper treball, i tot i que en estudi s’acompanya de diversos músics, bàsicament segueix actuant sola: amb la seva guitarra elèctrica sedueix tota mena de públics gràcies a instrumentacions intricades i veus evocadores.

www.emilyritz.com