La Folie
Diumenge 24 de Novembre
24.11.2019

La Folie

presenta 'Com un ocell'

Concert: 19:30 h.
/ Portes: 19:00 h.
Gènere: pop
Promotor: La Folie
Taquilla: 12€
/ Anticipades: 10€
La Nau: C/Àlaba 30, 08008, Barcelona - Veure mapa
La Folie

El proper diumenge 24 de novembre, La Folie presenta el seu tercer disc a La Nau de Poblenou.

Com un ocell és el títol del tercer disc de La Folie i, a la vegada, el primer tema que la banda va compondre l’any 2012. En aquest disc, l’afegeixen en format de bonus track. Com un ocell és una constel·lació formada per 13 estrelles, que són les 13 cançons que conformen el tercer disc de la banda. Cadascuna de les cançons brilla amb llum pròpia; totes són diferents, però tenen un fil que les uneix. Amb elles entrem en aquest #UniversFolie que ens convida a viatjar entre l’amor, el fet d’aprendre a establir límits, l’autoconeixement, la crítica social i el desamor.

En el seu nou treball, la banda es despulla com no ho havia fet mai i ens mostra tant les seves fortaleses, com les seves debilitats, obrint-nos, de bat a bat, les portes de casa seva.

Sota la producció de Marc Martin, La Folie ha buscat modernitzar la seva sonoritat sense perdre l’essència explorant, juntament amb el productor, noves maneres de dir allò que sempre han intentat expressar amb la seva música: calidesa i sinceritat vestides de contundència i força.