la-plaga-n11
Dissabte 24 de Octubre
24.10.2020

La Plaga N11

**CONCIERTO APLAZADO - nueva fecha por confirmar**

Concert: 22:00 h.
 
Gènere: pop rock, fusión
Promotor: Cooncert
Anticipades: 8€
La Nau: C/Àlaba 30, 08008, Barcelona - Veure mapa
la-plaga-n11

**CONCIERTO APLAZADO – nueva fecha por confirmar**

Sota el nom de LA PLAGA n11 hi conflueixen sis joves amb una formació musical excel·lent i amb el bagatge d’haver format part de bandes com Ojo de BuenCubero, Los Barrankillos, EsmeraldaCollete, Cronopios o Potoma. Junts defensen una proposta actual, de mestissatge i pop-rock, però que acompanyen del seu toc identitari, afegint ritmes de swing o folk a la recepta.

La Plaga N11 és elegància desvergonyida, actitud, energia i consciència davant tot el que succeeix al nostre món. Una proposta musical diferent, atrevida, fresca i carregada d’oxigen dins el panorama actual.

També destaquen per una formació poc habitual de bateria, contrabaix elèctric, piano, dues guitarres i veu. Però sembla que la recepta els hi ha funcionat molt bé doncs amb el seu primer single “El rostre del vent” han aconseguit entrar directament a ràdios tan importants i diferents com Icat, Cadena Dial o Radiolé. De fet des del llançament La Plaga n11 està entrant setmana rere setmana a la llista oficial dels temes que més sonen a les ràdios catalanes. Tot això només començar.

El seu single “El rostre del vent” els hi serveix de metàfora per reivindicar quelcom tan abstracte i desitjat com la llibertat: “jo vull ser com el rostre del vent que passa per la frontera sense cap preocupació”. Un missatge que pren una forma poètica, però que beu d’un rerefons conscient i reivindicatiu. Això és La plaga n11 poesia reivindicativa.

Al videoclip també deixen clara la seva postura envers els temes socials més actuals doncs està protagonitzat per tot un ventall de dones, escollides amb una perspectiva interseccional i integradora.

Si tot això no fos suficient, a més, el grup compta amb la producció de CarlosManzanares, productor d’artistes com El Kanka, Arnau Griso, El Niño de la Hipoteca o Suu.

I si s’hagués de destacar només una cosa del grup, sens dubte seria el seu directe. Un directe contundent i captivador del que podran gaudir tots aquells afortunats que puguin assistir el pròxim 24 d’octubre a LA NAU de BCN. AHÍ VIENE LA PLAGA 🙂

POLÍTICA DE MENORES: Los menores de 16 años deberán ir acompañados de sus padres o tutor legal. ¿Eres menor de 16 años? Necesitarás rellenar un documento y presentarlo en el acceso del concierto. Descárgate el documento aquí.