flashy-ice-cream
Saturday, October 31
10.31.2020

Flashy Icecream

**CONCIERTO APLAZADO - nueva fecha por confirmar**

Show: 22:00 h.
 
Music style: trap, urban, dancehall
Promoter: Cooncert
Advanced Tickets: 12€
La Nau: C/Àlaba 30, 08008, Barcelona - See map
flashy-ice-cream

**CONCIERTO APLAZADO – nueva fecha por confirmar**

Parlar de Flashy Ice Cream és fer-ho sobre un dels grups de referència de la nova escena urbana catalana. Flashy Ice Cream van ser dels primers a començar a fer-se un nom fent trap en català. Company d’estudi i batalles dels 31 FAM i amics i col·laboradors habituals d’altres artistes top del panorama com Pawn Gang, Lildami o Santa Salut, la seva proposta barreja estils com el trap, el dancehall i el rap.
Ara mateix estan en plena presentació del seu darrer treball “Don Gelato”, un dels millors àlbums d’urbana fets a Catalunya i en català. No ho diem nosaltres, ho diu la premsa especialitzada. Musicalment molt ric, amb una producció excel·lent, i unes lletres afilades i molt intel·ligents.
Amb Don Gelato Flashy Ice Cream s’ha consolidat, i així ho han vist també els mitjans de comunicació i el públic.
Els últims mesos han aparegut amb freqüència al mitjans. Entrevistes a ràdios, actuacions a tv’s i moltes pàgines dedicades al grup per part de les revistes especialitzades.
Ara només falta poder demostrar que el nivell encara és més top pel seu directe divertit i contundent.

No et pots perdre el seu concert presentació aquest proper dissabte 31 d’Octubre a la NAU de Bcn. Els més frescos de l’escena són, sens dubte, FLASHY ICE CREAM!!

POLÍTICA DE MENORES: Los menores de 16 años deberán ir acompañados de sus padres o tutor legal. ¿Eres menor de 16 años? Necesitarás rellenar un documento y presentarlo en el acceso del concierto. Descárgate el documento aquí.