Ninus + Bipolar
Saturday, March 09
03.09.2019

Ninus + Bipolar

Presenten "IRREAL" i "Benvinguts"

Show: 20:00 h.
/ Door: 19:30 h.
Advanced Tickets: Adultos a partir de 8€
La Nau: C/Àlaba 30, 08008, Barcelona - See map
Photo gallery
Ninus + Bipolar

Bipolar
Amb més de 135 mil escoltes del seu primer disc en català “Fènix”(Musica Global), Bipolar ha passat a ser un dels grups revelació dins l’escena musical actual catalana. Pop rock en català i amb una sorprenent sonoritat internacional.
Amb aires de la Costa Brava i l’actualitat de la marca BCN, Bipolar segueix irrompent en l’escena catalana amb la mateixa força del primer dia i sorprenent per allà on passa amb la seva posada en escena a d’alt de l’escenari, l’energia i l’empatia que transmeten és difícil de descriure en quatre línies.
Recent presentat el single “junts som invencibles” que ha servit com cançó de presentació del nou disc “Benvinguts“. El single ja està sonant a les principals ràdios catalanes (Los 40, Rac105, Europa FM, Cadena Dial, Kiss FM, M80 Radio,…)

Bipolar – BENVINGUTS
Veure vídeo Junts som invencibles

Ninus
Després de 4 anys i dos discs amb els que ha trepitjat més de 100 escenaris de tota la geografia catalana i havent presentat també les seves cançons en una gira europea que l’ha portat a ciutats com Londres, París, Brussel·les, Zurich, Colònia o Luxemburg, Ninus arriba amb un nou disc amb el que s’ha obert més del que ho havia fet fins ara. Un treball en el que s’observa una maduresa artística que l’ha dut a ser capaç de profunditzar en qüestions molt personals que en ocasions no li han estat fàcils. Un disc en el que pretén posar de manifest tota la irrealitat que l’envolta i que, en definitiva, ens envolta a molts. Un treball intens realitzat durant molts mesos de treball personal, gravat sota la producció de Marc Martín i editat de nou i per tercera vegada amb Música Global. Parla de somnis i utopies, de l’amor com a motor vital i imprescindible per assolir el gran canvi que mai deixem de buscar, de la ingenuïtat, de la impaciència, de les adiccions, del futur i del passat i de la dura realitat que alguns viuen. Mirem però no mirem. Sentim però ens fem cada cop més insensibles per resistir i continuar. Estimem sense raons. I creiem. Malgrat tot, mai deixem de creure i de tenir fe. Com ja ens te acostumats, sempre en fa una lectura constructiva de tot el que ens explica.
Ninus presenta IRREAL, un disc autobiogràfic en el que pretén posar de manifest la importància de viure connectats amb el que realment importa: l’aquí i l’ara.

Ninus – IRREAL
Veure vídeo La roda