reIna polseguera
Jueves 10 de Junio
10.06.2021

Reïna + Polseguera

Horario de show: 20:00 h.
/ Horario puertas: 19:30 h.
Género: Pop
Anticipadas: 10€
La Nau: C/Àlaba 30, 08008, Barcelona - Ver mapa
Galería de fotos
reIna polseguera

REÏNA
Presentant “Coneixement del medi”

Reïna són un conjunt de pop de Manacor, Mallorca. Està format per Carme Vives (veu i teclats), Pere Amer (guitarra), Biel Riera (baix) i Adrià Mayordomo (bateria). Van engegar el projecte l’any 2019 i a finals de 2020, un mes després de guanyar la vintena edició del concurs Sona9 van publicar dues cançons a les xarxes: Huracans i Tròpic de Capricorn, recollides dins un senzill que diu per nom Coneixement del Medi (Autoeditat, 2020). Les van enregistrar als Estudis Favela de Palma, amb la producció de Pep Toni Ferrer (Oliva Trencada, Zulu Zulu.

El gener de 2021 van començar a enregistrar el seu primer llarga durada als estudis Bucbonera amb Tomàs Robisco com a enginyer de so i Lluís Cabot (Da Souza, Beach Beach) com a productor. Veurà la llum a finals de 2021 i estarà format per una desena de cançons que beuen de la prolífica escena pop balear que s’ha anat establint i consolidant durant els darrers anys.

POLSEGUERA
Presentant “Vida grisa”

Polseguera, el duet format per Tomeu Mulet (membre, entre d’altres, de Beach Beach) i Biel Riera (actualment a Jorra i Gomorra i Reïna), presentaran el seu primer LP, VIDA GRISA (Bubota Discos, 2019).

Pop fosc que mescla clàssics de l’onada sinistra britànica dels 80, l’escena etèria de principis dels 90, obsessionats amb mirar-se les sabates, i un toc dels grups de renou sorgits a Los Angeles a principis dels 2000; tot adobat amb lletres que beuen d’escriptors maleïts com Blai Bonet o Andreu Vidal.

Les cançons de Polseguera se sumen a la nova onada de pop illenc amb un cop de timó estilístic únic. Èpica casolana i gòtic mediterrani.