Barcelona_297х420_bleed 5mm_print
Viernes 12 de Agosto
12.08.2022

VIVIENNE MORT - TEMBER BLANCHE

Horario de show: 19:30 h.
/ Horario puertas: 19:00 h.
Género: Rock indie
Promotor: Associacio de Joves d'Ucraїna a Catalunya
Anticipadas: 20,6€
La Nau: C/Àlaba 30, 08008, Barcelona - Ver mapa
Barcelona_297х420_bleed 5mm_print

Vivienne Mort és una de les principals representants del rock indie ucraïnès. La banda va fer una contribució significativa al desenvolupament de la música rock ucraïnesa i la cultura musical nacional. Vivienne Mort ha llançat 5 àlbums, l’últim dels quals, «Experience», va ser nominat al Premi Xevtxenko en la categoria «Art Musical».

Aquesta és la música que escolta la intel·lectualitat ucraïnesa, coneixedora de la música “intel·ligent”. El tema de l’obra de Vivienne Mort és, en primer lloc, l’estat d’ànim, les recerques existencials, els pensaments profunds, els sentiments i les vivències.

Durant la seva trajectòria, la banda ha experimentat sovint amb el so: des d’un duet acadèmic de veus amb un orgue d’una església gòtica, fins una orquestra de big band expandida, amb instruments de vent i corda. Però la base de la música de Vivienne Mort sempre segueix sent el piano expressiu i la veu sensual i carismàtica de la compositora Daniela Zayushkina. Des de la invasió a gran escala d’Ucraïna per part de la Federació Russa, ha actuat exclusivament en concerts de suport per a les Forces Armades d’Ucraïna. El 12 d’agost, Vivienne Mort vindrà per primera vegada a Catalunya per fer un concert benèfic a la sala La NAU de Barcelona.

Tember Blanche és un duet d’indie-pop ucraïnès nascut als carrers de Kíiv. La seva cançó «Vetxornytsi» es va fer viral entre la comunitat ucraïnesa de TikTok. Els guanyadors d’Eurovisió 2022, KALUSH, els van descobrir i es van oferir a fer una versió hip-hop de la peça. Ara la col·laboració de KALUSH i Tember Blanche «Kàluski vetxornytsi» ha entrat a les 10 cançons més populars d’Ucraïna a Spotify.

La música del duet és lleugera, sensual i poètica. A la primavera del 2022, Tember Blanche havia d’anar de gira per presentar el seu àlbum debut «Aquí no hi ha ningú més que nosaltres», però la guerra va estroncar els seus plans. Ara, el duet indie presentarà cançons del proper disc, sobre el que se sent durant la guerra i dedicades a la lluita del poble ucraïnès.

Warning: Illegal offset type in isset or empty in /usr/home/lanaubarcelona.es/web/wp-includes/pomo/translations.php on line 85