flier LA NAU_Web
Dissabte 10 de Desembre
10.12.2022

FILLS DEL SR.PRESIDENT

Concierto GRATUITO

Concert: 22:00 h.
/ Portes: 21:30 h.
Gènere: Pop-Blues en Català
Entrades: Concert GRATUÏT - Descarrega la teva invitació
 
La Nau: C/Àlaba 30, 08008, Barcelona - Veure mapa
flier LA NAU_Web

** Concert GRATUÏT – Descarrega la teva invitació **

Fills del Sr. President és Pop-Blues en Català. Es tracta d ́un nou projecte musical nascut al 2019, que beu del blues més tradicional però amb el pop, l’havanera i el Mediterrani a la sang.

En el nostre món imaginari, el blues el van crear els iaios de l’Empordà del segle XIX i principis del XX. Asseguts a la solana d’una plaça d’un poble com podria ser Ultramort o l’Armentera, guitarra en mà, cantaven a la duresa de la vida.

Fills és un producte musical expansiu que explota amb l’il·lusió postpandèmica. Il·lusió per tornar tots plegats a ser atrevits i audaços, però no ingenus ni ximples. Per cantar veritats palpables de la vida.

L’esperit del grup és dinàmic i amb un important toc d’humor. Les nostres lletres conformen una crítica irònica però constructiva de la societat en què vivim. Tenim un repertori de temes propis majorment en català en el qual també trobem versions d’alguns temes especials per nosaltres.

IMPORTANT
Invitació vàlida fins a completar aforament. No assegura l’accés al recinte si l’aforament, fixat per les autoritats, estigués complet.
L’entrada es farà per ordre d´arribada. Un cop estigui l’aforament complet, en sortir un assistent es permetrà l’ingrés d’un altre. Per tant, si s’abandona el recinte, no es podrà tornar a ingressar si l’aforament està complet.